След широкомащабното прекъсване на услугите на Meta, по-специално Instagram, Facebook и Threads,

...
След широкомащабното прекъсване на услугите на Meta, по-специално Instagram, Facebook и Threads,
Коментари Харесай

Социалните мрежи гръмнаха от мемета заради срива на Facebook

След широкомащабното спиране на услугите на Meta, по-специално Instagram, Фейсбук и Threads, в обществените мрежи се появиха мемета по тази тематика.

Припомняме, към 17,30 ч българско време обществените платформи Фейсбук и Instagram се сринаха. В същото време нямаше проблеми в работата на обществената мрежа X (Twitter), която също стана обект на смешки в интернет. 

Техническите проблеми с Instagram и Фейсбук към този момент са позволени. Това заяви представителят на Meta Анди Стоун в записка за услугата за микроблогинг X.

Той означи, че през днешния ден, заради механически проблеми, потребителите имат усложнения с достъпа до някои от услугите на компанията. По думите му те са се постарали да решат казуса оптимално бързо за всички наранени от него.
 обществени мрежи, неуспех, мемета Meta Glitch Meme Снимка: Социални мрежи  обществени мрежи, неуспех, мемета Meta Glitch Meme Снимка: Социални мрежи  обществени мрежи, неуспех, мемета Meta Glitch Meme Снимка: Социални мрежи
Авторите на мемовете не подминаха и новината, че в Червено море са повредени четири подводни телекомуникационни кабела. Скоро откакто някои медии допуснаха, че хусите може да стоят зад случая, се появиха мемета по тематиката.

На фона на изказванията за щета на кабели в Червено море, потребителите на обществените мрежи разгласиха подигравателен апел „ НАТО, затвори морето “.
 Хути, неуспех, обществени мрежи Мем за допустима офанзива на хутите против подводни кабели Снимка: Социални мрежи 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР